Informatičke radionice u 2020./21. održavaju se ponedjeljkom od 17,15 do 18,45 sati u Mjesnom odboru Knežija.

Sve informatičke radionice trenutno su obustavljene zbog epidemioloških mjera.

 

Portugalski Translab održava se jednom mjesečno i trenutno okuplja radnu grupu od 12 polaznika s dva mentora. Započeo je s radom 2019., te je otad održano 10 cjelodnevnih radionica i prevedeno preko trideset priča luzofonih autora.

 

Prof. Tanja Tarbuk je u četvrtak, 26. 4., u 18.30 sati održala predavanje na temu Putopisno predavanje o Portugalu i portugalskoj književnosti.  Pozivnicu uz dodatne informacije o izlaganju možete preuzeti ovdje.

Predavanje će biti održano u:

Knjižnica Staglišće, A. Prosenika 7,
10000 Zagreb, tel. 3633-538

 

Udruga 01ABCentar je 2011. godine započela s prvim radionicama engleskog i njemačkog jezika u mjesnim odborima Knežija, Horvati, Gajevo i Jarun u Zagrebu.

Radionice se održavaju jednom ili dvaput tjedno po dva školska sata, te su uglavnom namijenjene sugrađanima treće životne dobi.

Ukoliko ste zainteresirani pošaljite nam upit preko Kontakt stranice  ili nazovete broj telefona 091/7684514 (Tanja Tarbuk, predsjednica udruge).

 

Svaki mjesec počinjemo s novim modulom radionice unapređivanja računalne pismenosti s naglaskom na obradi teksta (MS Word) i internetu (email, Skype, Facebook, Twiter, Instagram, pretraživanje, obrada i slanje teksta i slika, itd.). Program radionica je otvoren prema polaznicima te se na njima obrađuju teme koje upravo vas zanimaju na tom području.

Radionice se provode na vašim računalima, tabletima ili pametnim mobitelima. Svaka radionica ima najviše 5 polaznika, pa je rad na njima gotovo individualan.

Polaznici se mogu uključivati u rad cijelu godinu, a prijaviti se možete tako da nam pošaljete upit preko Kontakt stranice  ili nazovete broj telefona 091/7684514 (Tanja Tarbuk, predsjednica udruge).